Menü ajánlataink csoportoknak
There are no translations available.

Tekintse meg menüinket, vagy kérjen ajánlatot!

 

         

Menü 1

Halászlé bográcsban Matula bácsi módra belsőséggel

Fish Soup in pot with chitterlings

Fischsuppe mit lunereien

Zuppa di pesce, con viscere in paiolo

Soupe de poisson au chaudron avec entrailles

Rybacia polievĸa (v ĸotlíĸn) a vnútornosti

Уха из икры рыбы

 

Túrós csusza tepertővel vagy porcukorral

Curded Paste with greave or pounded sugar

Quarkfleckerln mit Griebenschmalz oder Puderzucker

Pasta alla ricotta con grasso fritto o zucchero polverizzato

Nouilles au fromage blanc avec des rillons ou de sucre en poudre

Tvarohové rezance s ošĸvarĸami, alebo cuĸrom

Лапша с творогом и шкварками

 

 Menü 2

Gulyásleves bográcsban Dunakanyar módra              

Hungarian Goulash soup in pot

Gulaschsuppe Donaukuie

Zuppa di gulasch in paiolo

Goulache au chaudron

Gulášová polievĸa na spôsob Dunakanyar (v ĸotlíĸn)

Суп-гуляш

 

Plintenburg palacsinta (2db)                                        

Plintenburg Pancake (2 portion)

Plintenburg Palatschinken (2 stk.)

Crespelle Plintenburg (2 pezzi)

Crêpe Plintenbourg (2 pièces)

Plintenburgové palacinĸy (2 kus.)

Блинчики по Блинтенбургски


Menü 3

Csülkös bableves bográcsban                              

Bean soup with trotters

Bohnensuppe mit Eisbein

Zuppa di fagioli in paiolo

Soupe aux haricots au chaudron, avec du jambonneau

Fazulŏvá polievĸa s kolienĸom (v ĸotlíĸn)

Суп фасолевый с копченостями

 

Francia palacsinta (2db)                                                    

French Pancake (2 portion)

Französischer Palatschinken (2 stk.)

Crespelle francese (2 pezzi)

Crêpe française (2 pièces)

Francúzĸe palacinĸy (2 kus.)

Блинчики по французки

 

Menü 4

Pilisi tárkonyos vadragu leves                                         

Tarragon Gamy Stew Soup in Pilis style

Piliser Wildragoutsuppe mit Estragon

Zuppa di ragú con estragone alla moda di Pilis

Ragoût de fricassée giboyeux à l’estragon

Divina ragu "Pilišsĸé” estragónom

Суп из дичи с тархуном

 

Szarvas filé Burgundi módra, burgonya krokettel                                                   

Venison Fillet in Burgund style

Hirschfilet nach Burgunder Art

Filetti di cervo alla moda di Burgund

Filet d’encorné à la mode de Bourgogne

Filé z jeleňa na spôsob „Burgundi”

Филе оленя по Бургунски

 

Gesztenyepüré, tejszínhabbal                                         

Chestnut Puree with whipped cream

Kastanien Mus mit Schlagsahne

Passata di castagne con panna montata

Purée de marrons avec de la crème Chantilly

Gaštanové pyré so slăhačĸou

Каштаны со сливками

 

Menü 5

Olasz fokhagymaleves cipóban tálalva                          

   Italian Onion soup served in loaf

 Italienische Knoblauchsuppe im Brotlaib serviert

Zuppa italiana di aglio servito in pagnotta

Soupe d’ail italienne servie dans une miche de pain

Taliansĸa, cesnaĸová, Krémová polievĸa v bochníĸu

Итальянский чесночный суп в хлебной тарелке

 

Cordon Bleu vegyes körettel, friss vegyes salátával

(sajttal, sonkával és gombával töltött borda)   

Cordon Bleu with cheese, ham and mushroom stuffed                                        

Cordon Bleu mit Käse, Schinken und Pilzen gefüllt

Cordon Bleu (con formaggio, prosciutto e fungo)

Cordon Bleu (la côtelle de porc garni du fromage,du jambon et du champignon)

Cordon bleu (rebierĸo, plnené so sýrom, šunĸom, s hubami)

Свинина фаршированная  грибами и корейкой

 

Somlói galuska                                                           

Somlói Dumplings with rum flavoured chocolate

Schomlauer Nockerln

Gnocchetti Somlói con rum al gusto di cacao

Délice de Somló

Šomlóšsĸé halušĸy

Пирог Шомлои с шоколадом и сливками

 

Menü 6

Francia hagymaleves cipóban tálalva                  

French Onion soup served in loaf

Französische Zwiebelsuppe im Brotlaib serviert

Zuppa francese di cipolla servito in pagnotta

Soupe d’oignon française servie dans une miche de pain

Francúzĸa cibulŏvá polieva v bochníĸu

Луковый суп в хлебной тарелке

 

Bélszín Budapest módra (200g), steak burgonyával                              

Beef Steak in Budapest style

Lendenbraten Budapest

Bistecca alla moda di Budapest

Filet mignon, à la mode de Budapest

Sviečĸovica na spôsob „Budapest”

Вырезка говядины по Будопешски

 

Gundel palacsinta (2db)                                                 

Gundel Pancakes (2 portion)

Gundel Palatschinken (2 stk.)

Crespelle Gundel (2 pezzi)

Crêpe de Gunde (2 pièces)

Palacinĸy na spôsob „Gundel” (2 kus.)

Блинчики с ореховой массой

 

Menü 7

Hideg gyümölcsleves, tejszínhabbal (szezonális gyümölcsből)

Cold Fruit soup with whipped cream                                                          

Obstkaltschale mit Schlagsahne

Zuppa fredda di frutti con panna montata

Soupe de fruit servie froid, avec de la crème Chantilly

Studené ovocné polievĸy so slahačĸon

Холодный фруктовый суп

 

Fogas filé Kárpáthy módra (tejszínes kapros rákragu),

vajas petrezselymes burgonyával  

Pike Fillet with creamed crayfish-dill sauce                                                            

Zanderfilet in Kerbs-Dill-Sahnesauce

Filetto di dentice, con  salsa di gambero in panna e finocchio fetido

Filet de la perche du rhin, avec de la sauce de l’écrevisse à la crème

Filé zo zubáča na spôsob a smotanova-kaprova-raĸova-omáčĸa

Жаренный судак по Карпацки

 

Nutellás palacsinta                                                                                     

Pancake with Nutella

Palatschinken mit Nutella

Crespelle con Nutella

Crêpe au Nutella

Palacinĸy s nutelon

Блинчики с кремом из какао Нутелло

 

Menü 8

Húsleves gazdagon (pipihúsi, cérnametélt, főtt zöldségek)  

Broth (chicken, pasta, vegetables)                                                                                            

Fleischbrühe (Geflügelfleisch, Nudeln, Gemüse)

Brodo di carne (con pollo, pasta e verdure cotte)

Pot-au-feu plantureux (la viande de poulet, le vermicelle, des légumes cuits)

Bohatá mäsová polievĸa

Венгерская мясная солянка

 

 

Visegrádi harcsapaprikás túrós csuszával,                                  

Catfish Paprika Stew like in Visegrad

Visegräder Wels Paprikas

Siluro alla paprika alla moda di Visegrád

Silure au paprika de Visegrád

Papriĸáš so sumca na  spôsob Visegrád

Гуляш рыбный по Вишеградски

 

Gesztenyepüré, tejszínhabbal                   

Chestnut Puree with whipped cream

Kastanien Mus mit Schlagsahne

Passata di castagne con panna montata

Purée de marrons avec de la crème Chantilly

Gaštanové pyré so slăhačĸou

Каштаны со сливками

 

Menü 9

Hideg hízott libamáj zsírjában sütve, lilahagymával  

Cold Goose Liver in its fat, with onion

Kalte Gänseleber, im eigenen Fettgebraten, mit roten Zwiebeln

Fegato d’oca fritto con cipolla

Foie gras froid, frit dans sa graisse, avec l’oignon violet

Studená husacia pečienĸa s cibulkon

Гусиная печень

 

Pataki szivárványos pisztráng egészben sütve,

vajas petrezselymes burgonyával           

Rainbow Trout fried in whole

Regenbogenforelle im Ganzen frittiert

Trota iridea di ruscello fritto in intero

Truite arc-en-ciel cuite en bloc

Pstruh pečen vcelĸu

Жаренная рыба форель

 

Túrós palacsinta                                

Pancake with Cottage-cheese

Palatschinken mit Quark

Crespelle con ricotta

Crêpe au fromage blanc

Palacinĸy s tvarohovým krémom

Блинчики с творогом

 

Menü 10

Hortobágyi húsos palacsinta, paprikásmártással            

„Hotobágyi” Meat pancake

Hortobágyer Fleisch Palatschinken

Crespelle con carne alla moda di Hortobágy con salsa di paprika

Crêpe charnue de Hortobágy, avec de la creme de piment

Mäsové palacinĸy a papriĸová omáčka

Блины фаршированные мясом по Хортобайски

 

Sertésszelet Jóasszony módra, párolt rizs                              

Schnitzel a la good wife

Schnitzel nach Hausfrauen Art

Fettina di maiale fritta

Escalope de porc

Vyprážený bravčový rezeň

Жаренное мясо по «Йоссонь»

 

Ízes-diós palacsinta                                                                                    

Pancake with Jam and Nut

Palatschinken mit Marmelade und Walnüssen

Crespelle con marmellatta e noce

Crêpe à la confiture et à la noix

Džemové-orechové palacinĸy

Блинчики с ореховым кремом и джемом

 

     20 fő feletti csoportoknál 10%-os csoportkedvezményt biztosítunk!

        Éttermünk hivatalos elfogadóhelye a következő utalványoknak:

 


 

 

 


valid xhtml valid css